Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Despre noi

Suntem un colectiv de specialisti in solutii pentru acoperisuri cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oameni pregatiti, cu nenumarate ore de cursuri si traininguri efectuate la toti furnizorii importanti din Romania. Experienta echipei, devotamentul, corectitudinea in lucrul cu clientii sunt atribute care ne recomanda pentru a va oferi comoditatea si siguranta de care aveti nevoie atunci cand trebuie sa va sfatuiti cu un specialist priceput, care nu vorbeste din auzite sau din experienta altora ci se bazeaza exclusiv pe cunostintele acumulate intr-o perioada suficienta de timp.

 

Valorile noastre, valori in care credem, care ne motiveaza si ne anima:
Simplitate – Produsele si serviciile noastre au fost dezvoltate in scopul de a usura in permanenta efortul beneficiarilor nostri. De la comanda clientului pana la montarea sau instalarea produselor, principiul nostru de baza este "Simplitatea". Solutiile noastre sunt adaptate si croite special dupa nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra.
Realism – Este o atitudine care se manifesta atat in interiorul companiei cat si in relatiile cu clientii si care presupune onestitate, incredere, flexibilitate, devotament, deschidere, orientare catre client, cooperare si responsabilitate.
Ordine si bun gust - Pentru noi ordinea si bunul gust reprezinta mai mult decat a mentine lucrurile la locul lor, este o atitudine care vizeaza intreaga noastra viata si activitate de zi cu zi.

Folosim marcile:

branduri