Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Ferestre de mansarda – VELUX

Ferestre mansarda VELUX

Ferestre mansarda VELUX


VELUX este o companie internaţională înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume. Astăzi, după mai mult de 65 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat - dar valorile au rămas aceleaşi, aşa cum au fost exprimate prima oară de fondator.


VELUX România comercializează ferestre de mansardă, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control, accesorii decorative şi parasolare. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv printr-o reţea naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii din care si noi cu mandrie facem parte.

 

Fereastra de mansardă VELUX de cea mai înaltă calitate.

VELUX produce ferestre de mansardă de calitate superioară de mai bine de 65 de ani. Caracteristicile produselor vă ajută să vă bucuraţi de multă lumină naturală, aer proaspăt si privelişti minunate - toate pentru un mediu perfect în casa dumneavoastră. VELUX vă oferă şi cele mai bune soluţii automatizate. Cu doar o atingere de buton, puteţi acţiona toate ferestrele şi accesoriile VELUX. Conceptul inteligent vă permite să vă salvaţi setarile personale, pentru o operare mai uşoară.

 

Pentru tot ce vreti sa aflati despre produsele Velux descarcati brosura de aici!

Folosim marcile:

branduri