Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Hidroizolatii Robiplast

Hidroizolatii LOGO Robiplast

ROBIPLAST – primul nume in hidroizolatii!

 

Hidroizolatii RobiplastCompania noastra este proprietara marcii ROBIPLAST in Romania. ROBIPLAST este una dintre primele membrane hidroizolante fabricate in Romania si astfel, bazandu-ne pe notorietatea si raspandirea acestei marci avem intentia de a continua traditia productiei si distributiei de membrane hidroizolante pe baza de bitum. La inceputul anului 2013 am inceput programul de productie al membranelor bituminoase in variantele cu armatura de poliester si fibra de sticla, cu sau fara adaos de ardezie.

 

Compozitia membranelor ROBIPLAST are la baza un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece si stabilitatea formei la cald, aceestea avand ca rezultat cresterea functionalitatii in timp. 

 

Portofoliul de produse ROBIPLAST poate fi lesne recunoscut dupa codul de litere care insoteste denumirea comerciala dupa cum urmeaza:
♦ membrana cu armatura din fibra de sticla – cod „V”
♦ membrana cu armatura din poliester – cod „P”
♦ membrana cu armatura din fibra de sticla si acoperire cu ardezie – cod „VA”
♦ membrana cu armatura din poliester si acoperire cu ardezie – cod „PA”

 

MemHidroizolatii Robiplastbranele ROBIPLAST V, ROBIPLAST P, ROBIPLAST VA si ROBIPLAST PA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final in lucrarile bistrat sau multistrat in orice combinatie.
Membranele ROBIPLAST V si ROBIPLAST P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Membranele ROBIPLAST PA si ROBIPLAST VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele ultraviolete (UV) conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.

 

Partea inferioara a tuturor membranelor ROBIPLAST este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cand este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului de aceea va recomandam citirea cu atentie a instructiunilor de aplicare si a fiselor tehnice care insotesc produsele.

 

Domeniile de utilizare ale membranelor ROBIPLAST sunt extrem de diverse:
♦ lucrari de complexitate usoara;
♦ acoperisuri plane pe structura de beton;
♦ acoperisuri plane pe orice tip de suport;
♦ fundatii;
♦ bariere de vapori;
♦ straturi de impermeabilizare sub invelitori pe acoperisuri cu pante mici.

Folosim marcile:

branduri