Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Mansarde

Mansarda PitestiLucrarile de mansardare a blocurilor construite in perioada de dinainte de 1989 reprezinta o solutie extrem de benefica in special in scopul de a crea spatii locuibile, mai ales in zonele centrale unde pretul metrului patrat de teren este foarte ridicat si unde blocurile existente sunt suficient de solide pentru a sustine un acoperis usor. Mansardarea unui bloc aduce dupa sine o serie de avantaje semnificative: se creeaza noi spatii de locuit, se elimina problema infiltrarii apei la etajele superioare si un numai, se imbunatateste foarte mult aspectul estetic al blocului iar daca ne gandim la cartiere intregi, putem spune, de ce nu, ca se imbunatateste aspectul estetic al orasului. Va asiguram ca experienta noastra si referintele pe care le avem va scutesc complet de orice risc.

 

Oferta noastra este foarte clara si concreta:
♦ Realizam mansardarea in MAXIM 6 luni de la momentul obtinerii autorizatiei de construire in asa fel incat lucrarile sa nu se intinda in timp si sa genereze neplaceri riveranilor. Pentru realizarea mansardei se va efectua o expertiza tehnica a cladirii de al carei rezultat va depinde solutia ulterioara si va putem informa ca apartamentele vor fi construite cu zidarie din BCA cu samburi de beton, placata cu termosistem la exterior si tencuieli la interior, acoperisul va fi din sarpanta de lemn si tigle metalice Lindab, sistemul de jgheaburi si burlane va fi unul metalic Lindab dimensionat corespunzator in vederea asigurarii preluarii apelor pluviale. Apartamentele rezultate vor avea peretii zugraviti cu vopsea lavabila in doua straturi, usa metalica acces apartament cu sisteme de securitate, usi celulare sau MDF de interior, parchet laminat, gresie pe holuri, in baie, bucatarie si pe balcon, faianta  in baie, bucatarie si pe balcon, obiecte sanitare in baie, instalatie electrica cu aparate (intrerupatoare si prize) montate, instalatii sanitare complete, instalatii termice cu teava de cupru si calorifere din otel, centrala termica proprie pe gaz cuuputere de 24KW. NOU! Oferim CADOU pentru fiecare apartament construit sistemul electronic de securitate (alarma) pentru locuinta.

 

Mansarda Pitesti♦ In schimbul cedarii terasei blocului refacem GRATUIT fatadele blocului cu termoizolatie de tip termosistem cu polistiren de 100 mm si vopsea lavabila de exterior in culori la alegerea beneficiarilor. In plus, ca BONUS, montam pe cheltuiala noastra un sistem de securitate si supraveghere video, cu camere video amplasate la intrarile principale si pe holul de acces in scara blocului carte transmit informatiile catre un aprat de inregistrare profesional, in scopul evitarii furturilor din locuinte si din preajma blocului dumneavoastra.  
Nu mai asteptati dupa hidroizolarea fatadelor pe banii Primariei sau ai Uniunii Europene. Noi o putem face GRATIS, repede, eficient, curat, elegant si fara ca niciun proprietar sa mai bata sute de drumuri pe la functionari care va trec numele pe o lista si atat. Pentru orice informatii suplimentare sau lamuriri va asteptam la sediul nostru sau va facem chiar noi, impreuna cu specialistii nostri experimentati, o vizita la sediul Asociatiei de Proprietari.

 

Va asiguram inca o data ca nu veti regreta nicio secunda alegerea facuta!

Folosim marcile:

branduri