Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Tabla faltuita si solzi


PREFA - Acoperisul puternic ca un taur.


Sigur la furtuna

In cazul unei furtuni, este important sa inchidem ferestrele, sa indepartam obiectele de pe balcon si terasa, sa ducem masinile in garaj si apoi asteptam ca aceasta sa treaca. Cu un acoperis PREFA din aluminiu, este garantat ca avem o grija in minus pentru ca acoperisul PREFA rezista! Nu este de mirare ca expresia care descrie cel mai bine PREFA este "PUTERNIC CA UN TAUR!".

Prin fixarea individuala cu cleme retur ascunse si fixarea suplimentara pe diagonala, acoperisul PREFA rezista tuturor capriciilor vremii. Pentru locatiile expuse unor situatii meteorologice si geografice aspre, numarul clemelor retur se majoreaza dupa necesitate. Astfel, fiecare acoperis PREFA, este extrem de sigur in caz de furtuna.

tabla faltuita si solzi Prefa

Sigur la rugina

Nu rugineste NICIODATA - Petele de rugina de pe ornamente, jgheaburi si burlane - ce pot fi vazute adesea pe casele mai vechi, nu trebuie sa existe. Azi nu, maine nu si nici in 100 de ani. Drept dovada stau acoperisul bisericii din San Gioacchino din Roma (1897), statuia lui Eros din Picadilly Circus de la Londra si varful de 170 de metri al monumentului din Washington, care au fost facute din aluminiu cu peste 100 de ani in urma si nu prezinta semne de rugina nici astazi. 

Cum functioneaza asta? Aluminiul formeaza de-a lungul anilor un strat de protectie, care si in cazul in care este lezat, intotdeauna se inchide de la sine. Acest lucru il face complet rezistent la intemperii si il protejeaza contra ruginii.


Rezistent la rupere

Cand temperaturile scad si nivelul zapezii creste neincetat, va puteti relaxa in liniste, deoarece acoperisul PREFA rezista garantat. Sarcinile mari de zapada nu reprezinta pentru acoperisurile PREFA absolut nici o problema. Este exclusa o rupere. Variatiile de temperatura intre zi si noapte si ciclurile de inghet-dezghet, lasa rece acoperisul din aluminiu PREFA.


Acoperis usor

Un acoperis PREFA, cantareste doar 2,3-2,6 kg/m2 asta insemnand numai o mica parte din greutatea unui acoperis conventional (aprox. 35-55 kg/m). Prin urmare, pe o suprafata de aproximativ 200 de metri a unei case unifamiliale in cazul invelitorilor PREFA, sarpanta dumneavoastra sustine o greutate mai mica de o tona. De aceea, acoperisul PREFA este deosebit de robust si durabil, rezistand la conditii meteorologice extreme (cantitati mari de zapada, fluctuatii mari de temperatura, furtuni). Nu este vorba de marime sau greutate ci doar de materiale de cea mai buna calitate.


Acoperis frumos

Acoperisul joaca un rol central in arhitectura. Acesta poate schimba radical aspectul unei case. Acoperisul in doua ape, acoperisul in patru ape, acoperisul plat, acoperisul intr-o apa, acoperisul arcuit, acoperisul cupola - libertate de creatie, fara restrictii inutile. Acoperisul din aluminiu PREFA, permite solutii flexibile pentru arhitectura contemporana, cu care sa va simtiti bine.

Culori rezistente

Zile calde si arzatoare, nopti reci - la altitudini mari sunt pana la 50°C diferenta intre temperaturile maxime ale zilei si temperaturile minime ale noptii. De asemenea, in zonele temperate, suprafata acoperisului este solicitata zilnic. Cu toate acestea, culorile unui acoperis PREFA, raman neafectate. Stratul de vopsea de inalta calitate este deformabil si astfel foarte bine protejat de intemperii si fluctuatii de temperatura.


Ideal pentru renovari

Casa veche, acoperis nou - o expresie care suna atat de simplu, care poate implica insa, operatiuni foarte complexe.Cu un acoperis din aluminiu PREFA, care este de zece ori mai usor, consolidarile suplimentare nu sunt necesare. Puteti monta noul acoperis din aluminiu de la PREFA, rapid si fara complicatii, pe vechea sarpanta. Gata!


Acoperis ecologic 100%!

Intr-o perioada in care utilizarea responsabila a naturii este o prioritate globala, aluminiul dovedeste inca o data eficienta. Greutatea redusa este campionul absolut al reciclarii. Aluminiul se poate recicla si utiliza la nesfarsit, astfel se economiseste 95 % din energia necesara productiei. Aluminiul isi pastreaza calitatile si dupa reciclare, acest lucru se dovedeste prin statistici impresionante: aluminiul folosit in constructii, provine in proportie de 85% din reciclare. Avand in vedere greutatea scazuta si durabilitatea (fara rupere, rugina sau probleme la inghet) unui acoperis din aluminiu, PREFA reprezinta echilibrul energetic prefect.

Mai multe informatii puteti gasi in catalogul producatorului: > Descarca PDF


 

Folosim marcile:

branduri