Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Termoizolatii URSA

Termoizolatii URSATermoizolatii URSAURSA este partenerul dumneavoastra in domeniul produselor termoizolante si a diferitelor sisteme care se pot compune cu ajutorul acestora. URSA este unul din liderii europeni in domeniul sistemelor termoizolante, produsele lor de baza ( vata minerala de sticla, polistirenul etrudat si foliile izolatoare) acoperind piata din domeniul termoizolatiilor si fonoizolatiilor. Indiferent daca se lucreaza in domeniul constructiilor civile, in zona structurii, a compartimentarilor, planseelor sau plafoanelor, va sunt puse la dispozitie produse de calitate potrivite fiecarui tip de lucrare.

 

Pentru un rezultat optim vi se ofera consultanta, asistenta specifica solutionarii fiecariu detaliu tehnic. Avand in vedere ca suntem filiala a Grupului URALITA Spania, cunostintele si metoda de abordare a problemelor sunt preluate din experienta internationala a companiei.

 

Termoizolatii URSAIn viitor se urmareste o extindere a companiei, prin lansarea pe piata a unor produse si a unor linii de productie noi, prin intarirea pozitiei pe piata internationala. In acest caz dumneavoastra si proiectele pe care le veti dezvolta, veti avea de castigat din experienta si profesionalismul Grupului URALITA. Pe intregul parcurs al lantului de productie se tine cont de respectarea normelor pentru protectia mediului.

 

Materialele cu mare putere de izolare ajuta la eficientizarea consumului de energie cat si la o micsorarea a emisiei de substante poluante. Pe viitor, astfel de preocupari vor beneficia de atentia specialistilor din ce in ce mai mult.

 

Pentru detalii complete despre produse si moduri de utilizare puteti descarca documentatia de aici.

Folosim marcile:

branduri