Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Tigla cu roca vulcanica GERARD

TIGLA CU ROCA VULCANICA – GERARD

Tigla metalica Gerard Classic

Tigla metalica Gerard Classic
Va plac liniile drepte, simple si clare? Atunci trebuie sa alegeti Gerard Classic

Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta in orice conditii climatice. Profilul pentru acoperis Gerard Classic se potriveste oricarui stil arhitectural, asigurand o personalitate aparte atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale. Gama de tigla metalica Gerard Classic este disponibila in zece culori distincte: maro Chestnut, rosu Spanish, rosu Redwood, Rosso, albastru Sapphire, negru Charcoal, maro Cedar, verde Forest, gri Slate, verde Sage. 
Informatii tehnice:
Lungime totala: 1 320 mm
Acoperire pe modul: 0,465 mp
Greutate modul: 3,2 kg
Lungime utila: 1 257 mm
Acoperire pe mp: 2,15 module
Greutate pe mp: 6,9 kg  
In profilul tiglei metalice Gerard Classic se regasesc calitatea si excelenta traditiei vechilor mestesugari, inspirand astazi arhitecti si designeri de top. Prin simplitatea sa se potriveste oricarui acoperis cu modele geometrice mai mult sau mai putin pronuntate. profilul sau special ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie.

 

Tigla metalica Gerard HeritageTigla metalica Gerard Heritage
Imbinand mostenirea trecutului cu cerintele designului modern, Gerard a creat un profil de tigla metalica distinctiv menit sa ne poarte in secolul XXI. Arhitectii de azi redescopera prin intermediul tiglei metalice Gerard Heritage frumusetea si eleganta valorilor traditionale.
Informatii tehnice:  
Lungime totala: 1 320 mm
Acoperire modul: 0,465 mp
Greutate pe modul: 3,2 kg
Lungime utila: 1 257 mm
Acoperire pe mp: 2,15 module
Greutate pe mp: 6,9 kg  
Tehnologia moderna combinata cu valorile mostenite de la o generatie la alta au dus la crearea unui acoperis din tigla metalica cu aspect traditional, deosebit de durabil. Avantajele suprapunerii tiglelor metalice Gerard Heritage si fixarea lor pe orizontala permit ca alegerea arhitectilor sa fie extrem de simpla atunci cand sunt luate in considerare locatii expuse.

 

Tigla metalica Gerard MilanoTigla metalica Gerard Milano
Curbele fine ale profilului de tigla metalica Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene pentru acoperis, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt apreciate în proiectele care incorporeaza materiale naturale pe fatade (piatra, lemn), rezultând în final camine pline de caracter utilizand tigla metalica de cea mai buna calitate.
Informatii tehnice:
Lungime totala: 1 330 mm
Acoperire pe modul: 0,447 mp
Greutate pe modul: 3,2 kg
Lungime utila: 1 208 mm
Acoperire pe mp: 2,24 module
Greutate pe mp: 7,16kg

 

Tigla metalica Gerard ShakeTigla metalica Gerard Shake
Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar un acoperis de sindrila are inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale si tehnologii moderne si incorporand caracteristici pentru instalare usoara si acoperire cu piatra naturala. Tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake este disponibila in sase variante coloristice: negru Sable, maro Teak, gri Ashwood, maro Cedar, gri-maro Pepper, verde Forest.
Informatii tehnice:
Lungime totala: 1 310 mm
Acoperire pe modul: 0,462 mp
Greutate pe modul: 3,2 kg
Lungime utila: 1 250 mm
Acoperire pe mp: 2,15 mp
Greutate pe mp: 6,9 kg
 

 

Tigla metalica Gerard Shingle Tigla metalica Gerard Shingle
Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperis dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul Gerard Shingle. Particularitatea acestui profil de tigla metelica este ca permite instalarea si pe pereti verticali, ceea ce il face ideal pentru proiecte atipice.
Tigla metalica Gerard Shingle a reprodus aspectul placilor de ardezie, folosind materialele si tehnologia din secolul XXI, innobiland aspectul invelitorii cu acoperirea specifica de piatra naturala. Si din punct de vedere coloristic, tigla metalica Gerard Shingle este un profil aparte. Fiecare dintre cele patru variante de culoare prezinta cate doua tonuri: Bark (tonuri de maro), Eclipse (negru cu gri), Sunset (tonuri de rosu), Ravine (tonuri de verde).
Informatii tehnice tigla metalica :
Lungime totala: 1 320 mm
Acoperire pe modul: 0,465mp
Greutate pe modul: 3,2 kg
Lungime utila: 1 260 mm
Acoperire pe mp: 2,15 module
Greutate pe mp: 6,9 kg

 

Orice informatii suplimentare si date tehnice inclusiv gama completa de culori si accesorii le puteti gasi chiar pe site-ul importatorului www.finaldistribution.ro

Folosim marcile:

branduri