Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Bramac

 

Sisteme acoperisuri BRAMAC


Sisteme de acoperisuri BRAMAC

Bramac a reusit sa se afirme pe piata europeana de profil folosindu-se de puterea si know how-ul concernului mondial MONIER, care sta la baza grupului. Astfel, in prezent, Bramac este prezent in tari precum: Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Serbia-Muntenegru, Bosnia-Herzegovina, Albania si Macedonia.
Din start, Bramac a aratat un interes sporit fata de colaborarea cu societati de arhitectura, constructii si montaj din Romania, dezvoltatand in timp un parteneriate durabile.

 

Tipuri ed tigla din beton Bramac:

1. TIGLA ALPINA CLASIC

Profil de o frumusete clasica se adapteaza oricarui tip de arhitectura. Gama variata de culori este insotita de intregul sistem de accesorii si de garantia de 30 de ani.
Culori: rosu caramiziu, brun roscat inchis, maro, antracit briliant.
Rosu caramiziu si brun roscat inchis vor fi disponibile permanent si cu suprafata NOVO si cu suprafata Protector. Maro si antracit briliant vor fi disponibile doar cu suprafata Protector.

 

2. TIGLA ROMANA

Eleganta, sobrietatea sunt calitatile estetice principale ale tiglei Romana. Cu profilul pronuntat si suprafata neteda, tigla Romana readuce in prim plan imaginea invelitorilor traditionale din sud, invelitorile de olane.
Culori: rosu caramiziu, brun roscat deschis, antic, maro, antracit briliant.
Brun roscat deschis va putea fi achizitionata doar cu suprafata NOVO. Rosu caramiziu va fi disponibila permanent si cu suprafata NOVO si cu suprafata Protector. Maro, antic si antracit briliant va fi disponibila doar cu suprafata Protector.

 

3. TIGLA DONAU

Acest tip de tigla, intr-o forma speciala, ondulata inoveaza frumusetea unei case originale. Cand vine vorba de calitatea acoperisului, realizezi in acest caz ca le poti avea pe toate: frumusete, protectie si accesibilitate.
Culori: rosu caramiziu, brun roscat deschis, maro.
Toate cele trei culori sunt disponibile cu suprafata NOVO.

 

4. TIGLA MONTERO
Tipul de suprafata granulata este inovatoare pe segmentul de beton si argila, cu granule de nisip incorporate in pigment. Bramac Montero este ideala in cazul conditiilor climatice extreme, in zone precum cele montane, zone ce se confrunta cu abundente caderi de zapada, vant, viscol, vijelii, ingheturi. Strctura granulata a acestui produs ii confera un grad ridicat de rezistenta, impiedicand caderile masive si bruste de zapada de pe acoperis.
Culori: rubin, canion, bordo.

 

 

 

5. TIGLA REVIVA

Tigla Reviva are forma traditionala pe care o cunoastem inca din copilarie. Disponibila in cele mai populare culori, care evoca zilele insorite de odinioara. Acest model de tigla imbina traditia cu tehnologia moderna si confera chiar si casei bunicilor un aspect nou. Cu Reviva de la Bramac, frumusetea trecutului se va pastra si in viitor.

Culori: rosu caramiziu, antic.

 

6. TIGLA TECTURA

Prin liniile sale moderne acest model de tigla se adapteaza perfect unui stil arhitectural minimalist.
Tectura aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv si tehnologic, fiind recomandata atat pentru constructii noi, cat si pentru renovarea acoperisurilor existente.

Culori: rosu caramiziu, antic.

 

7. TIGLA NATURA PLUS

Tigla Natura Plus intregeste portofoliul de produse Bramac oferindu-va acum calitatea Bramac la un pret accesibil. Particularitatea acestui produs este data de stratul de lac care, pe langa protectie, ii confera tiglei un aspect natural.

 

Mai multe informatii puteti gasi in catalogul producatorului: > Descarca PDF.

Folosim marcile:

branduri