Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Tigla ceramica CREATON

Tigla ceramica CREATON

Acoperis CREATON

 

TIGLA CERAMICA – CREATON. Cele mai bune materiale pentru acoperisuri de calitate!

 

CREATON – Numele brandului pentru acoperisuri creative. Pentru dumneavoastra, aceasta se traduce prin: CREATON placi de argila arse sunt produsele de marca ce sunt tinta acestor cerinte. Cu toate avantajele care provin din asocierea cu acest mare nume. Avand in spate garantia calitatii in orice lucrare, puteti gasi in acest brand satisfactia completa. In spatele povestii de succes a brandului CREATON stau experienta celor 125 ani de istorie corporatista, cunostinte complete despre tot ce e legat de placile ceramice, know-how-ul complet si mai presus de toate acestea, filozofia unui nou design pentru acoperis.

 

Cea mai moderna tehnologie si cea mai buna materie prima. CREATON - liderul calitatii in Europa!

 

CREATON Balance tigla ceramica
Acoperisul din ceramica: Tocmai la acoperis nu ar trebui sa aveti retineri, deoarece va veti bucura de acesta ani de zile. Fara solutii din plastic, tabla sau beton, cu varianta acoperisului in totalitate ceramic va veti bucura de o clima optima prin constructie fizica. Folosim ca materie prima doar cea mai valoroasa argila. Apa imprima forma, aerul usuca, iar focul arde tigla la o temperatura de peste 1.000 grade pentru rezistenta absoluta. Niciun alt material de constructie nu va mai ofera aceasta onestitate de neimitat.

 

Performante de varf cu produse de prima clasa. Performantele deosebite cer o baza la fel de buna. Iar CREATON o are, prin intermediul uneia din cele mai bune materii prime din Europa. Aparitia acestei argile a avut loc in urma cu peste un milion de ani, in era pleistocena. Multumita acestei puritati se imbina natura, experienta si abilitatea in ceva cu totul deosebit: tigla de argila pentru acoperis CREATON, care este arsa fara atingere, prin cele mai moderne procese.  CREATON Rapido tigla

 

Gama de produse Creaton contine: tigla solzi (Klassik, Profil, Ambiente, Antik, Sakral, Manufaktur), tigla profilata (Magnum, Balance, Futura, Premion, Viva Neu, Mz3, Harmonie), tigla reformata (Terra Optima, Eleganz), tigla neteda (Domino), tigla faltuita cu adancitura dubla (Rapido, Ratio, Dorfen, Rustico), tigla uluc (Sinfonie), tigla de format mare (Maxima), tigla forme speciale (Romano, Antico, Herzziegel).

 

 

Orice informatii suplimentare si date tehnice inclusiv gama completa de culori si accesorii le puteti gasi chiar pe site-ul producatorului www.creaton.com.ro

Folosim marcile:

branduri