Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Tigle metalice WETTERBEST

TIGLE METALICE wetterbest

 

Wetterbest – un nume important pe piata acoperisurilor metalice.
Tigla metalica Wetterbest este produsa de compania Depaco, o companie cu un isoiric important in Romania care a trecut de la statutul de importator la cel de producator de tigle metalice de calitate superioara. Urmatorul pas in consolidarea pozitiei companiei pe piata a fost crearea unui brand puternic care sa se impuna prin calitate superioara, dar şi prin unicitate, astfel a aparut Wetterbest. De asemenea Wetterbest trateaza intregul sistem de invelitori cu mare atentie oferind solutii complete de acoperisuri in acord cu solicitarile beneficiarilor.

 

In prezent, procesul de productie din fabrica Depaco-Wetterbest se desfasoara pe mai multe linii automate: linii pentru tigla metalica cu diverse profile, pentru tabla cutata in 3 tipodimensiuni, linii pentru taiat şi rebobinat tabla plana, linii pentru toate bordurile clasice (coame, dolii, pazii, sorturi streasina, etc), jgheaburi si burlane de doua tipodimensiuni (125/88 şi 150/97).
Viziunea Depaco-Wetterbest a presupus o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung investind in utilaje automate performante de producţie a tiglelor metalice şi a accesoriilor pentru acoperis. Astfel, in acest moment, compania detine 20 de linii automate şi trei hale de productie. Am ales sa oferim clientilor nostri produse la standarde europene, servicii rapide de ofertare şi transport, servicii de consultanta şi suport tehnic pentru ca performanta ne caracterizeaza, pe noi si pe partenerii nostri autorizati.

 

Depaco-Wetterbest ofera clientilor sai o gama completa de solutii pentru acoperis, de aceea isi dedica activitatea pentru a crea produse originale, de calitate superioara, destinate atat proiectelor noi, cat şi celor de renovare. De la an la an, portofoliul Wetterbest s-a diversificat şi imbogatit cu noi şi noi produse, solutii pertinente pentru solicitarile primite din piata. Astfel, in acest moment, producem:
♦ Tigle metalice
♦ Sisteme complete de drenaj
♦ Accesorii din tabla plana pentru acoperis
♦ Tabla cutata
 
Siteme de invelitori:
1. Wetterbest Clasic
♦ Latimea utila este de 1120 mm si cuprinde 6 ondule cu o inaltime de 23 mm;
♦ Lungimea unui modul este de 350 mm, terminatiile insumate au 140 mm, iar intre 2 module este o treapta de 20 mm;
♦ Stratul de vopsea poliesterica este de 25 de microni pentru tigla metalica lucioasa şi 35 de microni pentru tigla metalica mata;
♦ Stratul minim de zinc din otel are 200 g/mp. 


2. Wetterbest Wind
♦ Latimea utila este de 1150 mm şi cuprinde 5 ondule cu o inaltime de 20 mm;
♦ Aceeasi calitate si rezistenta mecanica precum profilul Classic;
♦ Stratul de vopsea poliesterica este de 25 de microni pentru tigla metalica lucioasa şi 35 de microni pentru tigla metalica mata;
♦ Stratul minim de zinc din otel are 200 g/mp. 

 

3. Wetterbest Plus
♦ Tigla metalica in 2 module.
♦ Usurinta in manipulare, depozitare, transport si montaj (transportul, depozitarea si montajul se executa mult mai simplu decat in cazul profilelor clasice).
♦ Profil simetric fata de axa longitudinala.
♦ Posibilitatea montajului in zig - zag (nu se mai intalnesc in aceeasi zona 4 foi de tigla metalica, ci doar 3 foi).
♦ Posibilitatea montajului indiferent de pozitie, una sub/deasupra celeilalte, atat foaia din stanga, cat si cea din dreapta).
♦ Inaltimea treptei intre module este de 30 mm, cea mai inalta de pe piata, din care rezulta o rezistenta mecanica sporita şi un aspect unic.
♦ Design elegant.

 

Orice informatii suplimentare si date tehnice le puteti gasi chiar pe site-ul producatorului www.wetterbest.ro.

Folosim marcile:

branduri